Home Om os

Om os

Bag NetTip.dk sidder et lille hold af dedikerede skribenter. Vi sætter en ære i at gøre brugbar viden tilgængelig for vores læsere.

Loui Damtoft
Skribent

Natasha Paes
Skribent

Tobias Ehlig
Skribent

Vores mål er ikke at skrive mange artikler, men derimod at skrive gode artikler. Vi udgiver aldrig en artikel omkring et emne, medmindre vi mener at det er den absolut bedste af sin slags.

NetTip.dk er en online encyklopædi. Siden er med andre ord et opslagsværk af menneskelig viden. Den information, vi har samlet, er et resultat af grundig og skeptisk research.

I dag er vi så heldige, at vi kan opsøge masser af viden uden at skulle gå på biblioteker eller erhverve os et tungt leksikon. Vi kan søge vores viden nemt og bekvemt fra mobilen, når vi for eksempel diskuterer et eller andet ved middagsbordet. Vi kan altså finde svar med det samme med digitaliseringens muligheder. Og det er uanset kompleksiteten af emnet.

Idéen med NetTip er, at du hurtigt og nemt skal kunne finde den viden, du behøver. Vores tekster er skrevet så konkrete samt så brugervenlige som muligt, så du let kan opnå en forståelse af det, du søger viden om. Således har du også bedre mulighed for at huske og dele den viden, du finder hos os.

Vi kan hjælpe dig med at få titlen som “et omvandrende leksikon”, da vi altid er lige ved hånden. Det vil sige på din mobil eller tablet. Du har derfor let adgang til at få ny viden, mens du er på farten.

Mål med NetTip.dk: Vi ønsker at give dig mulighed for at søge viden hurtigt og nemt, når du behøver.