Home Ophavsret

Ophavsret

For alle NetTip.dk’s sider gælder loven om ophavsret. Ophavsret er en ret til beskyttelse over dem, som er ophavsmænd på de enkelte tekster, billeder eller andet. Man må ikke bruge den viden på andre hjemmesider, som er lavet af ophavsmændene her på NetTip.dk. Med andre ord må indholdet ikke blive kopieret og brugt i andre sammenhænge uden tilladelse.

Loven om ophavsret er en sikring på vederlag for skribenterne, hvis nogle anvender tekster eller indhold direkte fra NetTip.dk. Samtidig er det en mulighed for, at offentligheden kan få direkte adgang til viden på bestemte vilkår.

Kopi af indhold

Som nævnt må du ikke kopiere indhold fra NetTip.dk i henhold til loven om ophavsret. Det vil både sige billeder, design af sitet, artikler, statistikker med mere. Hvis du ønsker tilladelse til at bruge indhold fra vores side, skal du kontakte mail@nettip.dk.

Med hensyn til papirprint af NetTip.dk er dette tilladt – dog ikke til kommerciel anvendelse. Ifølge ophavsretsloven § 12 må du ikke tage screendumps af vores hjemmeside. Du må på ingen måde kopiere indholdet i elektronisk udformning. Det skal du have tilladelse til fra os.